Izberite pravo agencijo
Gorturizem Schmetterling travel partner
OKTOBERFEST 2019

Potovanja - vsa - München

Cena:
153,00 €
Termin:
28.09.2019 - 29.09.2019
Prevoz:
Avtobus
Odhod iz:
Murska Sobota, Gornja Radgona, Maribor
Lokacija:
NEMČIJA | Bavarska | München
Namestitev:
Hotel Ibis München Messe 3*

Najboljši čas v letu za vse ljubitelje piva!

Povpraševanje Rezervacija

TERMIN: 28. 9. 2019

VSTOPNA MESTA: Murska Sobota, Gornja Radgona (ob minimalni prijavi 10 potnikov), Maribor


1.DAN: DACHAU - MÜNCHEN

 

Odhod izpred dogovorjenega kraja predvidoma ob 3.00. Sledi vožnja proti Salzburga mimo Münchna v Dachau. Sprehodili se bomo po spominskem kompleksu bivšega zloglasnega koncentracijskega taborišča, delujočega med leti 1933 in 1945. Sledila bo vožnja v München – glavno mesto Bavarske. Krajša panoramska vožnja po mestu, nato sprehod po mestnem jedru mimo slavoloka na Karlovem trgu, po ulicah vse do priljubljenega zbirališča na Marijinem trgu s staro in veličastno novo mestno hišo. Imeli bomo nekaj prostega časa. Nato se bomo skupaj odpravili na prireditveni prostor največje bavarske pivske prireditve OKTOBERFEST, kjer se bomo zabavali do večernih ur. Predvidoma ob 21.00 se zopet zberemo. Sledila bo vožnja do hotela Hotel Ibis Messe München. Namestitev in nočitev.

 

2.DAN: MÜNCHEN – ORLOVO GNEZDO

 

Po zajtrku sledi vožnja do Obersalzberga. V primernih vremenskih razmerah sledi pravo doživetje - vzpon do visokogorske Hitlerjeve 'rezidence' Orlovo gnezdo (Kehlsteinhaus), ki je bil projekt Martina Bormana. Do vznožja rezidence se bomo pripeljali z lokalnim avtobusom, nato pa se do nje dvignili z dvigalom. Orlovo gnezdo leži na višini 1827m in slovi po enkratni legi, čudovitem razgledu in zgodovinskem pomenu. Po postanku se bomo vrnili v dolino. Vožnja do fjordsko oblikovanega Kraljevega jezera (Königsee), ki leži ob vznožju slikovite gore Watzmann. Čudovita lega je sem privabljala tudi bavarske kralje, ki so si tu postavili eno izmed lovskih rezidenc. Postanek za sprehod ob jezeru.

 

Povratek proti Sloveniji in prihod v poznih večernih urah.

 

 

Cena: od 153,00 € / osebo

 

 

160€ pri minimalni udeležbi 35 potnikov

172€ pri minimalni udeležbi 30 potnikov

            

V ceno je vključeno: Prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in ostale pristojbine, nočitev v hotelu** v dvoposteljnih sobah na bazi nočitve z zajtrkom, vodenje, organizacija izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Obvezna doplačila: vstopnina za oglede Orlovega gnezda 16€/osebo. Vzpon na Orlovo gnezdo je mogoč samo ob ustreznih vremenskih razmerah. Ker le teh ne moremo predvideti vnaprej, sledi doplačilo na kraju samem. V primeru, da ogled ne bo mogoč, bomo program prilagodili tudi vašim željam.

Možna doplačila: enoposteljna soba 50€

 

 

Pridružujemo si pravico do spremembe zaporedja ogledov.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na naši spletni strani!

 

PRIJAVE NA: melita.gaber@gorturizem.si ali katja.krpic@gorturizem.si

ali na telefonski številki: 041-689-635

 

Vse cene so obračunane na osebo pri minimalno 40 prijavljenih potnikih.

 

Rezerviraj zdaj

OKTOBERFEST 2019 - Lokacija