Izberite pravo agencijo
Gorturizem Schmetterling travel partner
Mistična v srce zapisana reka Mura

Izleti - Petanjci, Ižakovci, Melinci

Cena:
45,00 €
Termin:
01.06.2017 - 31.12.2017
Prevoz:
Lasten
Odhod iz:
po dogovoru
Lokacija:
Slovenija | Pomurska | Petanjci, Ižakovci, Melinci
Namestitev:
/

 

DIH JEMAJOČA LEPOTICA IN   V SRCE ZAPISANA ZGODBA  PONOSA  DEŽELE SLOVENIJE

Izkustvo , ki  ga resnično lahko doživite le v pokrajin,i kjer teče ena najbolj čarnih rek z enim  najbogatejših eko sistemov v Evropi. Spoznajte njeno Veličanstvo Čarobno in veličastno   reko Muro.

  

 

PODROBNEJŠA PONUDBA : 041 689 635

 

Povpraševanje Rezervacija

TERMIN: Po dogovoru                                                               povezava -Mlinar na Muri

 

 


 Predali se bomo trenutkom čarobne reke in njenemu toku časa v zgodbah čolnarjev, ki vas bodo ponesli v čas zapisanih zgodb, ki jih nosi ta mistična čarna reka.

Mura, simbol in Duša Prekmurja.

  Ljudjem je to reko  skozi stoletja pogovorov in soustvarjanja z njo uspelo zabüjriti in si dopustitii naprej svoj tok Ljubezni, ki jo nosi ta skrivnostna   Lepotica in tako je danes dobila drugo ime. Otok Ljubezni.

 Na obisku Pomurja si boste Privoščili   nepozabno  rafting  doživetje na reki Muri. Izkusili boste  edinstveni način sprostitve z  Naravo na popoln  in neverjeten način, ki  vam jih  ponujajo  predeli mirnega vodostaja, male brzice prebudijo vaš adrenalinski duh, bistra voda pa vas napolni z energijo.  Leta izkušeni vodniki s svojim veslom, ki upravlja čoln, daje posadki navodila za brezskrben spust in z  zaupanjem vaših želja in pričakovanji  bodo z veseljem  ponudili najboljšo rafting turo po vaši meri. Spoznavali boste tamkajšnje domačine, čolnarske zgodbe in okusili  čisto pravo büjraško malico, izkusili vožnjo z brodom, ki je eden redkih, še obstoječih povezav med levim in desnim bregom Mure in doživeli eden in  edini neponovljivi ponos v Sloveniji  in eden redkih v tem delu Evrope Plavajoči mlin na reki Muri.

Rafting čolni pa vas bodo popeljali naprej s tokom v posebnost naselja, ki se ponaša z ročno izdelanimi opekami in se je ta tradicija ohranila vse do danes , nato se spust po reki nadaljuje...Na brežini reke Ščavnice je Ivanov izvir, iz njega teče zelo hladna in čista voda. Po ljudskem izročilo je izvor znan iz davnih časov. Prebivalci Razkrižja pravijo, da je bil ta izvir že pred 1700 leti. Mnogi ljudje verjamejo v zdravilno moč te vode, ki priteče izpod hriba, ki naj bi pomagala k boljšemu vidu, splošnemu počutju in odpravi golšavosti. Nekateri starejši vaščani Razkrižja, še zmeraj znajo pripovedovati o živi zgodbi o slepi deklici, ki naj bi ob umivanju oči z Ivanovo vodo spregledala. Sledili bodo trenutki prekmurske kulinarike v prijetnem ambientu, kjer boste zaključili  edinstveno potovanje z reko Muro in njenimi Ljudmi.

 

  Doživetje neponovljivega rafting ture po Muri podrobneje spoznate in  rezervirate na številki: 041 689 635

 

 Otok ljubezni vam prav tako postreže še z eno specialiteto, LJUBEZENSKIM NAPOJEM, ki pomaga starim in mladim pri uresničitvi njihovih najbolj skritih želja.

Vsekakor se o učinkih in lepotah OTOKA LJUBEZNI mora prepričati vsak sam.

 

 

 

 

 ZA PONUDBO IN REZERVACIJE JE NA VOLJO TELEFON :041 689 635
Cena: 45,00 € / osebo
             

Program.

rafting po reki Muri

vožnja z brodom

doživete zgodbe čolnarjev in izkustvo Otoka  ljubezni

büjraška / brodarska malica

Ogled ročno izdelanih opek v Ciglarskem naselju

Ivanov izvir intamkajšnja  zdravilna moč vode

spoznali boste Prekmurske Ljudi

prekmursko kosilo

osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, turistično spremstvo, organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje in DDV.

 

Pridružujemo si pravico do spremembe zaporedja ogledov.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na naši spletni strani!

 

Vse cene so obračunane na osebo pri minimalno 30 prijavljenih potnikih in ne vključuje cene prevoza. Za vas lahko organiziramo tudi prevoze z kombiji, mini avtobusi in visoko turističnimi avtobusi.

 mlinar na muri

 

 

Vir slik: https://www.rtvslo.si/slike/photo/606,

Rezerviraj zdaj