Izberite pravo agencijo
Gorturizem Schmetterling travel partner
PO POTEH PREKMURSKE GIBANICE

Izleti

Cena:
34,00 €
Termin:
15.04.2018 - 30.11.2018
Odhod iz:
po dogovoru
Lokacija:
Slovenija | Prekmurje

V objemu goričkih gričev in polj.

Povpraševanje Rezervacija

TERMIN: Po dogovoru

Goričko slovi po svojih gričih od koder se veje razgled na prečudovito pokrajino in obdelana polja pridnih ljudi. Tu ne bo mestnega vrveža, nikamor se ti ne bo mudilo.                      

                                                                 

Odpravljaš se na skrajni severovzhod naše deželice. Dobre okuse najprej spoznavaš na Izletniški kmetiji Kozelinovi, kjer ti bo Lidija (ali pa hčerka Iva) pripravila odličen domač narezek. Za potešitev prve lakote bo hrane po dobri prekmurski tradiciji ravno dovolj. Pričakal te bo pristen domači ambient, prijaznost pa te bo spremljala na vsakem koraku. Sledi kratka vožnja do Sadjarstva Ficko, kjer ti že nekaj let skrbijo za posebnosti (kutine, nešplje) in marmelade, likerje in žganja različnih okusov. Da si po vseh dobrotah nekoliko utišaš slabo vest, greš tokrat na najvišji vrh Prekmurja, na Sotinski breg. Če se upaš povzpeti na stolp (pa tudi, če ne), boš lahko užival v nepozabnem pogledu na gričevnato pokrajino. Obdelana polja ti bodo dala vedeti, kako pridni in pristni so ljudje na Goričkem. Nato se odpravljaš na največji grad v Sloveniji. Grad pri Gradu ima namreč 365 soban, kar je grajskemu gospodu vsak noč ponujalo drug razgled. Dvorišče gradu je ena sama velika energetska točka, kjer si lahko pozdraviš številne tegobe. Čaka te še zaključek v Otovcih, s pravo prekmursko pojedino in pokušino vin. Če se boš ozrl okrog sebe, te bo pomirila mirnost teh krajev, odmaknjenost od vrveža. Le narava in dobri ljudje.


 

Cena: 34,00 € / osebo, ob minimalni prijavi 40 potnikov
         
Cena vključuje: degustacije in vstopnine za oglede po programu, pogostitve in kosilo, turis
tično spremstvo, organizacijo in izvedbo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.
         

Pridružujemo si pravico do spremembe zaporedja ogledov.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na naši spletni strani!

 

Vse cene so obračunane na osebo pri minimalno 30 prijavljenih potnikih in ne vključuje cene prevoza. Za vas lahko organiziramo tudi prevoze z kombiji, mini avtobusi in visoko turističnimi avtobusi.

 

 

Viri slik: http://www.muraraba.eu/panorama-pictures/sotinski-breg-hill.html?, http://www.sadjarstvo-ficko.si/index.php?stran=darila, http://www.najdikmetijo.si/index_kmt.php?id=0?8, http://elcookbook.com/prekmurska-gibanica/

Rezerviraj zdaj