Aktualno
TOP ŽURERSKE PLAŽE NA HRVAŠKEM
TOP ŽURERSKE PLAŽE NA HRVAŠKEM

Kje boš pa letos žural ti?

Žurerji in žurerke, predstavljam vam najboljše plaže na Hrvaškem, kjer se lahko s prijatelji zabavate vse do prvih jutranjih sončnih žarkov.
      
VODICE, HRVAŠKA (Plaža Hangar in Modra plaža sta eni izmed najbolj priljubljenih plaž in sta osrednje zbirališče mladih v Vodicah. Plaži ponujata bogato nočno življenje v baru Nargile, ki pritegne predvsem mlajšo populacijo. Plaža Hangar se nahaja poleg hotela Olympia, medtem ko se Modra plaža (Plava plaža), ki je dolga 4 km razteza od hotela Punta pa vse do Tribunj.)
Plava_plaza Vir: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ugostiteljski-objekt-plava-plaza-vodice-212-m2-oglas-19246167
      
      
SPLIT, HRVAŠKA (Plaža Bačvice je priljubljeno kopališče v Splitu. V bližini obstajajo bari, restavracije in slaščičarne, kjer se lahko osvežite z vsestransko hrano in pijačo. Za tiste, ki si želijo zabave, je klub na plaži "Tropic" prava izbira. Tu se lahko zabavate do zgodnjih jutranjih ur.)
Bacvice Vir: https://www.bestofcroatia.eu/en/beaches-details/beach-bacvice-119
      
DUBROVNIK, HRVAŠKA (Plaža Banje je ena izmed najbolj znanih plaž v Južni Dalmaciji. Nahaja se v bližini centra starega dela mesta Dubrovnika. Ko se dan bliža koncu, se ta plaža spremeni v najbolj zaželeni kraj za zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Plaža Copacabana se nahaja na severni strani polotoka Lapad pod Babinim Kukom v bližini starega mestnega jedra Dubrovnika. Plaža ima dve kavarni, ki se ponoči spremenita v klub in pritegnita mlade generacije, ki se zabavajo do zgodnjih jutranjih ur.)

 Vir: http://transilvaniareporter.ro/destinatie-de-vacanta/cele-mai-bune-plaje-din-apropierea-romaniei/

   
      
OPATIJA, HRVAŠKA (Na plaži Peharovo se v večernih urah zbirajo mlajše generacije, ki uživajo v glasbi do zgodnjih jutranjih ur.)
Peharovo Vir: http://www.opatija.net/hr/atrakcije/plaza-medveja
   
      
OTOK KRK, BAŠKA, HRVAŠKA (Plaža Vela se nahaja v turističnem mestu Baška. Plaža je lepa, dolga ter peščena. Na voljo je pestra izbira vsebin, mladi lahko tudi uživajo v barih in se sprostijo ob glasbi. Tisti bolj pogumni se bodo spustili z visokim toboganom ali igrali z vodno pištolo.)
Vela Vir: https://croatia.hr/sl-SI/dozivetja/plaze/vela-plaza  
   
      
NOVALJA, HRVAŠKA (Plaža Zrče se nahaja v bližini mesta Novalja. To je ena izmed najbolj priljubljenih plaž na Jadranu. To mesto je zelo priljubljeno med mladimi, predvsem zaradi številnih klubov in zabav, ki potekajo dan in noč. Najbolj znani DJ-ji pogosto gostujejo na plaži, zato Zrće imenujejo tudi hrvaška "Ibiza".)


 Vir: http://ratemyrave.blogspot.com/2017/11/our-guide-to-hideout-festival-croatia.html
     
      
MAKARSKA, HRVAŠKA (Makarska je središče nočnega življenja srednje Dalmacije in tudi širše. Disko klubi in beach bari, ki jih ima Makarska na pretek, sodijo med najpopularnejša poletna zbirališča za mlade na Hrvaškem. Caffee bari na prostem so na rivi in dobili boste občutek, da je cela Makarska en velik party.)
Makarska Vir: https://www.facebook.com/kolibica/photos/a.257267311027357/989583674462380/?type=3&theater
         
 

     
      

Potrebujete več informacij ?   Pošljite nam sporočilo

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

56251

S klikom na gumb "POŠLJI SPOROČILO" se strinjate, da boste poslali tudi vaše osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za komunikacijo z vami. Vaši podatki bodo skrbno shranjeni in jih ne bomo posredovali nikomur. Kadarkoli lahko tudi zahtevate izbris podatkov.